Support

UNiTE, Remote CLI, eXtract Wizard

#3621 – database details error

Posted in ‘UNiTE, Remote CLI, eXtract Wizard’
This is a public ticket. Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.
Friday, 05 March 2010 15:52 CST
user8791
Hello:

I am trying to restore backup copy of a website 1 to a website 2.

I put some basic plugings on the website 1, backed it up, and now I want to restore this backup to website 2 so I don't have to reinstall the same basic modules and plugings.

I uploaded backup file and kickstart.php to a root directory of a website 2.
Pressed the start button. And looks like the files are transfered to the right location, but I get the error message: database details provided are incorrect and/or empty.
What am I missing? I am not an advanced user, I am just making couple of family websites, so please don't swear at me and ask me what I am doing here :) using joomla and JoomlaPack.

Oh, btw I am still using JoomlaPack 2.1.1

Thank you for your time
This ticket is closed, therefore read-only. You can no longer reply to it. If you need to provide more information, please open a new ticket and mention this ticket's number.

Support Information

Working hours: Typically we work Monday to Friday, 9am to 7pm Cyprus timezone (EEST). Support is provided by the same developers writing the software, all of which live in Europe. You can still file tickets, but we cannot respond to them, outside of our working hours.

Support policy: We would like to kindly inform you that when using our support you have already agreed to the Support Policy which is part of our Terms of Service. Thank you for your understanding and for helping us help you!