Support

Akeeba Backup for Joomla!

#12101 – AK Lazy Plugin preventing site from fully loading

Posted in ‘Akeeba Backup for Joomla!’
This is a public ticket. Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.
Thursday, 26 April 2012 05:43 CDT
user58195
Mandatory information about my setup:

Have I read the related troubleshooter articles above before posting (which pages?)? Yes
Have I searched the tickets before posting? Yes
Have I read the documentation before posting (which pages?)? Yes
Joomla! version: 2.5.4
PHP version: (unknown)
MySQL version: (unknown)
Host: Dreamhost
Akeeba Backup version: 3.4.3

EXTREMELY IMPORTANT: Please attach a ZIP file containing your Akeeba Backup log file in order for us to help you with any backup or restoration issue. If the file is over 2Mb, please upload it on your server and post a link to it.

Description of my issue: With the aklazy plugin enabled the *front-end* of my site sometimes fails to fully load. Looking at Firefox's web console reveals that various parts of the AK Lazy Plug-In appears to be the culprit:

--
[06:33:35.886] GET http://www.petoskey.us/25/index.php?aklazy=step&nonce=FRPHq1VV04Y60uPdBpCF7WYiEttr7vv7tG7ACDG9ULmfPqoSawhUVgZYHUDguvS4 [HTTP/1.1 200 OK 19304ms]
--
[06:33:55.236] GET http://www.petoskey.us/25/index.php?aklazy=step&nonce=eBiorZbvk2sMfIIpCHwrbCM7gVftFnw95onR4sh2DYW0f8qulEk6yZWEc5qROaIh [HTTP/1.1 200 OK 19763ms]
--
[06:34:15.046] GET http://www.petoskey.us/25/index.php?aklazy=step&nonce=T10gVLiyEV8l2DtDPStGW1SjbxTLmFxOjiIbHub9Q13SKQ0dl2csfXGlorTvveG3 [HTTP/1.1 200 OK 20389ms]
--
[06:34:35.477] GET http://www.petoskey.us/25/index.php?aklazy=step&nonce=fQUPXMAQhQv9ivZ3m4jbdM11p2dXSVxy3y8nGe7kHIVPqBUBRaOjccel7fCFrfA9 [HTTP/1.1 200 OK 19926ms]
--
[06:34:55.448] GET http://www.petoskey.us/25/index.php?aklazy=step&nonce=Ku0sGAGakbejrjoPhYXF11HZE0ezAKaY42FZrVFG6FMfRjftNmx12ga8yzAfh4Rz [HTTP/1.1 200 OK 19307ms]
--
[06:35:14.797] GET http://www.petoskey.us/25/index.php?aklazy=step&nonce=vv8e4W2iE0WXkSGCZ36qkUVqWuWxBxNwJMUWZitXOTHneIDFdg0qIT8cLZVmcHhz

Obviously I will disable the plug-in until this problem gets solved. But why is a back-end cron-like plug-in causing problems on the front end of the site? Any ideas on a solution?
Thursday, 26 April 2012 05:58 CDT
nicholas
As written in the documentation:

Use this plugin at your own risk. We regret to inform you that we can not offer any support for any problems caused by using this plugin.

That's right. We recommend you NOT TO USE this plugin. There's a high chance it will cause problems. You have been warned.


The rest of the page explains the top 14 known issues with this plugin which can not be fixed.


Nicholas K. Dionysopoulos

Lead Developer and Director



🇬🇷Greek: native

🇬🇧English: excellent

🇫🇷French: basic



Please keep in mind my timezone and cultural differences when reading my replies. Thank you!



This ticket is closed, therefore read-only. You can no longer reply to it. If you need to provide more information, please open a new ticket and mention this ticket's number.

Support Information

Working hours: Typically we work Monday to Friday, 9am to 7pm Cyprus timezone (EEST). Support is provided by the same developers writing the software, all of which live in Europe. You can still file tickets, but we cannot respond to them, outside of our working hours.

Support policy: We would like to kindly inform you that when using our support you have already agreed to the Support Policy which is part of our Terms of Service. Thank you for your understanding and for helping us help you!