Support

Akeeba Solo

#28317 problem with multiple dbs backup

Posted in ‘Akeeba Solo (standalone)’
This is a public ticket

Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.

Environment Information

PHP version
n/a
Akeeba Solo version
n/a

accounts_itnl
Im having a strange problem when configuring to backup multiple dbs I get to add first db then when I try to add the 2nd it goes fine when I add the 3rd one the configs show up all dbs same as the last one added.
when I go an try to add the first db settings it gets reset to that db
I can give you access if needed
is this a bug or what?

nicholas
Akeeba Staff
Manager
Thank you for the heads up. This is a bug in the JavaScript on that page. We have now identified the issue and fixed it. We will release a new version which addresses this issue later today.

Nicholas K. Dionysopoulos

Lead Developer and Director

🇬🇷Greek: native 🇬🇧English: excellent 🇫🇷French: basic • 🕐 My time zone is Europe / Athens
Please keep in mind my timezone and cultural differences when reading my replies. Thank you!

System Task
system
This ticket has been automatically closed. All tickets which have been inactive for a long time are automatically closed. If you believe that this ticket was closed in error, please contact us.

Support Information

Working hours: Typically we work Monday to Friday, 9am to 7pm Cyprus timezone (EEST). Support is provided by the same developers writing the software, all of which live in Europe. You can still file tickets, but we cannot respond to them, outside of our working hours.

Support policy: We would like to kindly inform you that when using our support you have already agreed to the Support Policy which is part of our Terms of Service. Thank you for your understanding and for helping us help you!

Summer vacations: Our support will be closed for replies and new tickets from August 6th to August 21st, 2022 due to summer vacations.