Support

Site Restoration

#35428 Exception — Layout main/default not found

Posted in ‘Site restoration’
This is a public ticket

Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.

Environment Information

PHP version
n/a
CMS Type
Other
CMS Version
n/a
Backup Tool Version
n/a
Kickstart version
n/a

HARVIZ

I am trying to restore a site's backup on my server in order to migrate it to latest Joomla from 2.5.20. The backup wasn't done by me, so I don't know the exact details about the Akeeba backup settings OR PHP version used on the original server.

I tried to use the tip found in this ticket:#22500 with no success. Maybe I just used a wrong version of angie-joomla.jpa?

Anyway, the result is same, see the attached screenshoot

HARVIZ

Nevermind, using the correct version of angie-joomla.jpa solved the problem!

Support Information

Working hours: Typically we work Monday to Friday, 9am to 7pm Cyprus timezone (EEST). Support is provided by the same developers writing the software, all of which live in Europe. You can still file tickets, but we cannot respond to them, outside of our working hours.

Support policy: We would like to kindly inform you that when using our support you have already agreed to the Support Policy which is part of our Terms of Service. Thank you for your understanding and for helping us help you!

Summer vacations: Our support will be closed for replies and new tickets from August 6th to August 21st, 2022 due to summer vacations.